Wat ben ik aan het doen?
Goedemiddag allemaal. Ik zat in mijn tvkrant te lezen en las over een film op npo3 vanavond, One night stand:Messias.
Dat heeft mij een heel stuk opgebracht wat ik met u allen wilt delen! 

Doordat de mens op aarde de wetten niet kent van het Universum, gaat men fantaseren hoe zo'n oud verhaal toch tot stand ooit kan komen. De Jehova denkt via oorlog totale vernietiging, zijn films van. De film van vanavond legt het neer in de huidige tijd.
Waarom kan Jozef Rulof wel is de beste zijn in het gelijk hebben???

Jezus verdween op een wolk volgens handelingen bij zijn apostelen, dat betekend dat die 12 mannen het gezien hebben en de rest van Jeruzalem niet. Degene die 12 mensen dus waren volgens mij helderziend. Want verdere mensen in Jeruzalem hebben niets gezien, waardoor de priesters de tegen hem waren leugens konden verspreiden. Als de Christus toen een geest was is het logisch dat verder niemand hem hebben kunnen zien.

Volgens J.R. zijn uitleg moest hij er een poosje overdoen om zijn kosmische graad weer te verkrijgen, daar zitten ingewikkelde processen aan ten grondslag. Hij kon na zijn dood een paar weken later wel eten en drinken,  maar toen een wolk hem meenam is hij eerst in de astrale wereld terechtgekomen in het licht, voordat hij kon doorreizen naar zijn eigen afstemming, wel waren alle heelal wetten in hem, zowel toen hij op aarde was als toen hij voor de aarde gestorven was.

Dit zijn wetten die je kan lezen in Geestelijke Gaven van Jozef Rulof. Zo komt hij ook weer terug staat in de bijbel! En dan zullen alle mensen hem wel kunnen zien. Volgens J.R. gebeurd dat ook in de toekomende eeuwen. Via de Wetenschap zullen wij steeds meer ontdekken de wetten van het Universum. Wij allen dus de meeste mensen worden in de toekomst helderziend en als Christus dan terugkomt kunnen de meeste hem zien. Weer niet iedereen. Je moet in je geestelijke ontwikkeling zover zijn dat die geestelijke gavens zich in je kunnen openbaren. Als de mensheid zover is , dan kan hij zijn heilige materialisatie tot stand brengen! Nu zou dat nog niet kunnen. Want er zijn nu nog maar enkele druppels (zijn mensen) die helderziend zijn. Zonder dus de kennis van de Heelal Wetten, kunnen wij wel fantaseren maar dat is nooit echt.

Er zijn films van totale vernietiging, aan Japan kunnen wij zien dat ook het Atoom maar tijdelijke vernietiging betekend. Want ook daar leeft men gewoon zijn leventje. Ja, wel soms met afwijkingen. Door Vrede na te streven, streven wij uiteindelijk de Liefde na. Dus hoe meer landen op dit Aard de algemene Vrede willen, hoe meer Liefde op deze planeet. Hoe meer wijsheid daardoor ontstaat in onze wetenschappen. Want de oorlog in Sirië is er alleen door hebzucht. Dat is geen geloof dat is de duivelen vrij spel geven. Zomaar een paar jonge mannen hebben het idee opgepakt om een Kalifaat te willen, je kunt toch niet zomaar stukken land stelen van huidige regeringen.

Dat kan ook in Europa niet. Doordat Asad te arm was om geheel Sirië te kunnen controleren en daardoor zien wat er mis was met de toenmalige wetten konden die jonge mannen land in pikken en een Kalifaat uitroepen. Hetzelfde gold voor Irak. Toen de Amerikanen verdwenen hebben groeperingen geprobeerd de macht te grijpen. Daar zit ook Afganistan mee. In zo'n situatie kan de Messias nooit op een wolk terugkomen, de Russen en China en Oosterse volken schieten hem onmiddellijk uit hun luchtruim. Nog is de Vrede niet compleet op aarde. Zonder wetenschappelijke bewijzen blijft dit zo. Want dan is fantasie het hoogste gewin.

Zie naar Trump in de VS. Nu kan iedereen een prachtverhaal in elkaar draaien net als in de film van vanavond waardoor ik dit hele verhaal kon opschrijven. Ik ga in ieder geval kijken.  Volgens J.R. krijg je over een aantal Eeuwen dat wel de Vrede. Dat is dan de aankomende vriendschap zoals nu al in de VN. die toch allemaal hun eigen Zelfstandigheid en cultuur en geloof kunnen behouden. Waardoor het individu aan de binnenkant kan ontwikkelen doordat er ruimte en rust en schoonheid kan zijn waar de mens zich ook bevindt. Door rust en Welvaart is er ruimte voor de innerlijke ontwikkeling van een mens. En zo zal ook de wetenschap dan weer sneller vooruitgang boeken. Ik vind de uitleg van J.R. dus het beste.

Want dat gebeurd nu al in het klein. Amerika Engeland en Europa willen Vrede op dis Aard. Nog is er tegenwerking  inplaats van Zaken te doen met elkaar. Handel drijven is een begin van de Vrede en dus Welvaart en daarom de Liefde. Waar oorlog is , is geen Vrede en dus geen Liefde. En daardoor geen ontwikkeling aan de binnenkant waar je een ander mee kunt dienen. Wat de mens in oorlogsgebied meemaakt is wel een ontwikkeling voor het individu maar daar heeft de maatschappij nog niets aan. Eerst moet zo'n mens door al zijn trauma's heen, om inzicht te krijgen waarom hij of zij dit wel of dit niet in zichzelf vind.
Ellen Schumacher.


counter free

Google Analytics Alternative