EGYPTE.
Zo'n 11 jaar geleden zijn mijn man en ik op vakantie naar Egypte geweest.Het is nog altijd mijn mooiste vakantie, ondanks de commerciële kant waarvan het land grotendeels leeft, het toerisme.De ervaring die ik in de Pyramide van Gizeh heb beleefd staat in mijn geheugen gegrift.Vol verwachting gingen wij de trappen binnen op naar een Tombe die zich in een ruimte bevond waar we uitkwamen.

Halverwege de trappen werd ik helemaal niet goed, (achteraf hyperventilatie) werd plotseling heel licht in het hoofd en duizelig.Wat was ik blij dat we ook halverwege even, ver boven ons, de blauwe lucht zagen.Eenmaal boven was alles weer goed. Wat je dan voelt is met geen pen te beschrijven, zo bijzonder!

Na deze ervaring heb ik claustrofobie overgehouden, minder leuk.Het is verder niet te verklaren en dat hoeft ook niet.Het idee dat er zulke Grote Geesten daar aan het werk geweest zijn, eeuwen geleden, heeft mij echt geroerd.En nu wat we op de t.v. zien aan emoties van die mensen daar, onwetenden die elkaar en het stuk geschiedenis wat het land rijk is, gewoon willen vernietigen om de macht van 1 man!Karma van het land?
A.G.

counter free
Google Analytics Alternative