WAT BETEKENEN DE BOEKEN VAN JOZEF RULOF VOOR ME!
Wat de boeken van Jozef Rulof voor mij betekenen, in een woord ALLES. Het is moeilijk voor mij dat gevoel uit te drukken. Bij alle situaties die ik meemaak, op mijn werk, thuis of waar dan ook ben ik er bewust of onbewust mee bezig. Het heeft mijn leven een enorme rijkdom gebracht. Geen geld maar geestelijke rijkdom bedoel ik dan.
Zoals iedereen in zijn leven moeilijke dingen meemaakt oftewel mee moet maken, ik dus ook, maar de boeken slepen mij er altijd weer doorheen. Ik heb mijn biologische moeder in 1994 na 30 jaar weer teruggevonden en wat bleek, wij hadden een enorme sterke band met elkaar. We waren werkelijke 2 zielen een gedachte, maar zij had op dat moment, toen ik haar weer
mocht omarmen, terminale kanker. Zij is in 1996 overleden met de naam van Jozef op haar lippen. Je moet weten dat wij heel openlijk met elkaar praatten over haar aanstaande heengaan. Zij heeft de boeken van J.R. ook gelezen en dat was voor haar ook een hele steun. Maar ook nadat zij was heengegaan is mijn verdriet eigenlijk maar van heel korte duur geweest. Een dood is er immers niet. Ik heb haar heel snel kunnen loslaten want anders zou dat ook haar kunnen belemmeren om verder te gaan. (Ik mag soms haar parfum waarnemen en dan WEET ik dat ze even op visite is, heerlijk is dat) En dat alles leefde wel al in mij maar de waarheid werd bevestigd door Jozef en de Meesters in de boeken. Zo zijn er heel veel dingen geweest en ik vroeg mezelf weleens af of ik wel normaal ben, Ja dus.

Ik ben aan de boeken gekomen op een donderdag, in april 1988. Ik was de dag tevoren, op woensdag, dus in de plaatselijke bibliotheek geweest op zoek naar..?. Ik was al een tijdje bezig met de bijbel lezen en de boeken van Mevrouw Mulder- Schalenkamp, over Emed, maar kon niet die verdieping vinden waar ik naar opzoek was. Ook die woensdag niet. Maar die donderdag, het stroomde van de regen en ik had net mijn zoontje naar school gebracht. Ik ben toen weer naar huis gefietst en was kletsnat geworden. Thuis aangekomen, voelde ik ineens een enorme aandrang om alweer naar de bieb te gaan, met de fiets, want we hadden geen auto. Mijn man Roy verklaarde me voor gek, met zo'n weer door de regen we waren toch gisteren al geweest? Maar ik MOEST en zou gaan en ben ook gegaan en daar stonden ze; Een blik in het Hiernamaals, Door de Grebbelinie, Zij die terugkeerden en de kringloop der ziel. (Daags tevoren waren die boeken  nog uitgeleend aan iemand anders) Ik heb ze, heel hebberig, allemaal mee naar huis genomen. Al bij de eerste bladzijde die ik opensloeg was ik THUISGEKOMEN. Ik zag Jozef's foto en WIST; dit is het en dat is het tot nu toch nog steeds en dat zal wellicht ook zo blijven.

Eigenlijk kan ik pagina's vol schrijven wat ik heb meegemaakt, maar ik wil alleen maar zeggen, voor mij is het leven nooit meer hetzelfde geworden, het is veel mooier, intenser en bewuster geworden. Geen boze God op een donderwolk, maar wij mensen, dieren en bomen en bloemen zijn allemaal Goddelijk en prachtige wezens. Mijn allergrootste wens is eigenlijk dan ook dat iedereen op deze prachtige planeet deze boeken zouden willen lezen, dan zou er veel minder verdriet geweld enz. enz. zijn. Maar zoals  de Meesters zeggen, nu nog niet, maar ooit komt het en daar heb ik het volste vertrouwen in.
C. R. 

counter free
Google Analytics Alternative