HALLO HENK & DINY.
Al mijn moed bij elkaar geraapt, om mijn verhaal te vertellen. Niet dat het zo spectaculair is, maar het heeft voor mij veel waarde.
Het begint jaren geleden , ik zal een jaar of 8 geweest zijn ...Zit in klas 4 van de lagere school.Op een ochtend, zijn we met de klas in het bos, waar we in de zomermaanden het gym. uurtje doorbrengen.Deze keer geen geen slagbal of vossenroof, maar in een grote zandkuil mogen we een mens uitbeelden met wat er voorhanden is.Ik weet nog goed wat ik toen maakte: een heks met een rozenbottel op de neus, en ging zo op in het kneden en vormen dat besef van tijd en plaats er niet meer was.Opeens was het tijd om terug naar school te gaan, en ik weet nog dat ik me moeilijk kon losmaken van mijn heks.Ik weet niet meer hoeveel kinderen er nog aanwezig waren in de kuil, toen ik daar vier mannen zag, zij zaten op de rand van de kuil, en waren in zwarte pakken gekleed, met een hoge zwarte hoed op.Zij spraken niet maar keken enkel naar mij.

Het vreemde is dat ik het helemaal niet eng vond, net of het zo hoorde.Wat ik wel vreemd vond dat de andere kinderen en de meester het niet zagen, en mij vreemd aankeken toen ik vertelde wat ik had gezien.Meester vond dat ik een te grote fantasie had en moest hier verder maar over zwijgen. Drie weken later.................kom ik op school op een ochtend, en het meisje wat altijd naast mij in de bank zat was er niet.Meester vertelt dat haar vader in de vroege ochtend overleden is, en dat zij deze dag niet naar school komt.Tot bijna twee jaar geleden niet meer aan dit voorval gedacht....Tot ik op een nacht wakker wordt en klokken hoor luiden, een beetje geïrriteerd draai ik me om en wil verder slapen, ben half in slaap en hoor de klokken weer.Nu ben ik klaar wakker, loop naar beneden, drink wat en weer hoor ik nu klokken. Zit nog even op de bank om een manier te bedenken om het niet meer te horen, en langzaam verstomd het.Weer in slaap gevallen tot de wekker afging.Beneden gekomen staat het mij nog helder voor de geest, wat ik tot 3 keer toe gehoord heb en ik weet niet waarom ik uitgerekend mijn schoonzus bel en haar vertel wat ik die nacht ervaren had. Zij had een gewillig oor, maar kon er verder niets mee.

Drie weken later...................in de ochtend belt mijn broer mij met de mededeling dat de vader van mijn schoonzus(zijn vrouw) vroeg in deze ochtend overleden is.Dat is het moment dat ik weer denk aan het voorval uit mijn kinderjaren, en bedenk dat het niet anders kan, dat het boodschappen van gene zijde zijn geweest.Wat ik nog wel vermelden wil is dat  ongeveer 2 jaar geleden er iemand op mijn pad kwam, die mij een bijzonder boek liet lezen......,”Een blik in het Hiernamaals,”.Verslonden heb ik dat boek, en daarna zelf boeken van Jozef Rulof aangeschaft, en ook gelezen. Sommige boeken intussen meerdere keren. Wat ook heel fijn was dat ik over al deze dingen die ik las met deze persoon kon praten.Hierdoor is er een heel waardevolle vriendschap ontstaan, en alhoewel ik hem niet meer zie, voel ik toch een verbondenheid.Een liefdevolle groet aan een ieder die dit leest.
Inzendster bij ons bekend.


 


Google Analytics Alternative