TOEVAL BESTAAT NIET.
Geregeld lees in in de boeken van Jozef Rulof. Ik was gisteren 29-12-2018 bezig met het boek Vraag en Antwoord. En daar gaat het zo meteen over.
Al maanden -- als ik op de bank lig -- ben ik in gedachten bezig, waar mijn vader, moeder, 3 broers en 2 zusters -- die allen zijn overgegaan verblijven! Die vraag heb ik innerlijk in gedachten al vaak gesteld. Niet dat ik verwachtte dat ze dat kenbaar zouden maken, maar toch was ik wel nieuwsgierig erna. Ik weet zelf drommels goed dat ik niet iedereen in een lichtsfeer moet zoeken, maar dat ze misschien ook wel naar het onbewuste zijn gegaan, om over zoveel jaren weer te incarneren op Aarde, waar we al duizenden levens hebben meegemaakt. 
Toen ik gisteren aan het lezen was, viel mij het gedeelte op, waarin Meester Zelanus zegt, dat het een zegening is voor het kind dat na de geboorte overgaat of al tijdens de zwangerschap. Deze zielen gaan rechtstreeks terug naar de lichtsferen, maar hebben dit nog even mee moeten of willen maken om voorgoed aan Gene Zijde te blijven.
Na een tijdje deed ik het boek dicht en ging bezig met onze familiestamboom, waarin ik al duizenden matchen heb bevestigd en er ook nog duizenden moet bevestigen. Meestal doe ik dat met de koptelefoon op en luister dan naar muziek die ik mooi vind.
Ik moest een paar keer een match bevestigen, waarin een dood geboren baby voorkwam. Daardoor werd ik plotseling diep geraakt en emotioneel. Toen pas kwamen er weer herinneringen boven van een zusje en broertje die tijdens de geboorte en vlak erna waren overleden. Ik dacht van die twee, weet ik bijna 100% zeker dat ze regelrecht terug zijn gegaan naar een lichtsfeer.
Jozef Rulof heeft het zelf meegemaakt met zijn dochter Gommel, die dood geboren werd. Later, toen hij door Meester Alcar werd meegenomen naar de lichtsferen, mocht hij zijn dochter weer ontmoeten.
De tranen sprongen me in de ogen en ik was diep ontroerd. Op een gegeven moment luisterde ik naar het lied waarmee Jozef Rulof altijd uit zijn lichaam ging of in trance, het Panis Angelicum. Terwijl ik naar dat lied luisterde, kom ik met het stamboomonderzoek bij een Familie uit Tilburg de naam Maria Elisabeth Panis tegen. Het eerste wat ik dacht, dat kan niet en is onmogelijk, maar het stond er duidelijk. Ik was die naam tussen de meer dan 37.000 
matchen die ik had bevestigd nog nooit tegen gekomen.  Dat raakte me ook diep.
Mijn gedachten gingen weer terug naar mijn ouders en hoe moeilijk ze het vroeger hebben gehad, toen op hetzelfde moment het lied begon te spelen van vader Abraham, genaamd: Bedankt lieve ouders. Toen kon ik met heel mijn harte dat bedankje opsturen naar Gene Zijde.
De meesten zullen zeggen stom toeval, maar het heeft mij diep geraakt.
Henk Roesink.counter free
Google Analytics Alternative