WAT HEEFT HET MIJ GEDAAN. 
Prachtig Henk jouw levensverhaal hoe een en ander gegaan is in je leven. 
Ik erken mezelf in heel veel dingen wat jij hier schrijft, zoals o.a. het geroddel op verjaardagen en de onderwerpen waar ze verder over praten en waar jij totaal geen interesse meer in hebt. Dat je in het begin zo enthousiast was zodat je het aan de straatstenen had willen vertellen over de boeken, etc... etc... 
Nou zelf ben ik van huis uit ook zeer streng Katholiek opgevoed en zat ik ook met allerlei vragen omtrent God is liefde.........en die straft en de hel..... etc... Dat was ook voor mij onverenigbaar. 
Doordat ik als kind door een lichttunnel was gegaan en dit aanvoelde als zijnde naar de hemel gaan en doordat ik als ca. 20 jarige een verschijning had van een transparant lichtgevende vrouw, wist ik zeker dat er meer was tussen hemel en aarde. Maar mijn drukke leven, getrouwd, een gezin, een zaak, maakte het mij onmogelijk mijn zoektocht in te zetten. Totdat mijn man overleed en ik na het vervullen van al mijn zakelijke verplichtingen dit leven kon afsluiten en aan mijn "eigen leven" eindelijk kon beginnen. Dat was ongeveer in het jaar 2000. 

Ik ging naar de Bieb en zocht daar boeken uit, zoals " Door de tunnel naar het licht"  e.d. meer, omdat ik dit zelf had meegemaakt. Boeken over reïncarnatie wilde ik echter niet lezen, daar ik geen zin had om te reïncarneren, want ik vond dat ik in dit leven al ellende genoeg meegemaakt had. Totdat een vrouw die ik goed kende, me op de boeken van Jozef Rulof attent maakte en me zei, dat reïncarneren niet was, zoals ik me dat voorstelde, dat je b.v. als een varken of een koe kon terug komen, zoals sommigen beweren. 
Het eerste boek wat ik las was:   "Het ontstaan van het heelal"  en ondanks het feit dat ik het niet goed kon volgen met de sferen en graden e.d. was het voor mij één GROTE OPENBARING!  Dit waren de boeken waar ik eigenlijk al mijn hele leven naar op zoek was.  Als jong meisje las ik allerlei  boeken over psychologie, psychiatrie en filosofie en dacht het daarin te vinden. Dat bleek niet zo te zijn en ik moest mijn zoektocht staken vanwege de werkzaamheden en het gezin. 

Ondertussen ben ik 7 jaar verder. Ik ben een heel tevreden en gelukkig mens geworden, ondanks alle tegenslagen die ook ik, net als alle mensen die aan hun karma-levens bezig zijn, heb moeten ervaren. Ik heb nu antwoorden op al de waaroms, ik kan nu alles beter relativeren en probeer liefde te hebben voor alles wat leeft. Ik zeg expres  PROBEER.  Dit is niet altijd even makkelijk voor de mens in deze maatschappij, want ook je vijanden moet je lief hebben. Nu heb ik persoonlijk, voor zover mij bekend, geen echte vijanden, maar er zit toch verschil in. Kom je een vriendelijke mens tegen, dan gaat het je veel gemakkelijker af om daarmee te communiceren dan met een nors iemand. Ik hou meer van mijn hondje dan van een vlieg, een rat, een muis, bv. 
Nou beste Henk, ik nam toch maar even de tijd om aan je verzoek te voldoen. Ik doe het maar om anderen te helpen en te overtuigen van de inhoud van de boeken van Rulof, omdat ik er van overtuigd ben, dat dit je leven hier op aarde zoveel gelukkiger kan maken en dat gun ik uiteraard iedereen.
B. 


counter free
Google Analytics Alternative