EEN VREEMDE ERVARING.
Afgelopen nacht was een spirituele nacht voor mij en mijn gesprekspartner per foon.
Ik moest ff naar het toilet en mijn lampje in de badkamer ging niet aan. Plots ging het aan/uit en kreeg een eng gevoel. Ik bel met de persoon in kwestie en zeg wat er loos is. Die persoon die contact maakte was mijn vader. Hij sprak "via de persoon aan de foon" en vertelde enige dingen.Ik duik bed in en hoor iets. Mijn overleden man Hans staat voor bij mijn bruine kast ( eigendom van Hans ) en maakte een geintje met mij in een keer. 

Ik had een bijna - doodervaring die nacht.Mijn suiker was zo hoog op dat moment.
Plots arriveerden mijn vader en Hans en waakten over mij die tijd dat het nietlekker ging met mijn suiker.Toen zag ik plots een Hart ( dubbele rand ) en de kleur was wit. Ik keek erin en zag bloemetjes aan de rand, grassprietjes en een waterval. Later zag ik een schaap staan ( helemaal wit met wol ) grazen op een prachtige plek.Ik mocht ff via het hart naar de andere kant zien hoe mooi het was en dat ik niet bang hoefde te zijn om daar heen te gaan als het zover is.
Ik hoorde ook een beetje wat mijn taak hier is.

Mijn taak is dat ik mensen moet vrolijk maken die het moeilijk hebben en het nodig hebben.
Ik ben een schakel voor vrienden en vriendinnen in mijn dagelijks leven.
Ook werd er verteld wat mijn angst was Toen werd er gezegd: de ene is niet als de ander.  "Ik moet verder en gelukkig weer worden" zei Hans. Dikke tranen stroomden over mijn wangen maar dat deerde niet. Ik heb gehuild aan de telefoon en andere dingen kwamen er meteen uit. Op bepaalde vlakken klopt mijn gevoel over dingen en dat werd bevestigd. Zwaar maar tis waarheid en dus soms hard.
Ook werd er gezegd via gevoel dat de "spirits" altijd bij mij zijn. Ik kan ze niet zien maar wel andere dingen en dat deed me echt heel goed lieverd.
 
Ook zeiden pa en hans dat ik weer moet genieten en zei dat ik dat al deed maar dat ik door die angsten die in de weg zaten bang was en dat voelde je gisteren ook aan mij. Maar dat is gebeurd. 
 
Plots voelde Ik  de hand van hans en zijn adem en werd aangeraakt door papa en Hans samen.
Ook heb ik beseft dat ik verder moet dat wist ik wel maar had ook zo veel naars meegemaakt.Ik hoefde niet bang te zijn want de een was niet als de ander en dat ik ene angst moet vergeten ...
 Ik heb letterlijk ff het licht gezien en dat was zo mooi dank voor al mijn vriendschappen in dit Aardse Leven en dank de Spirits voor deze mooie ervaring.

Dit was inmiddels al de 4e bijna dood - ervaring maar nu ozo dichtbij.
Een nieuwe morgen een nieuw begin, een nieuwe start het licht ff gezien.Hoe schoon de natuur daar is geen vrees, geen pijn het was mooi om ff dat te mogen zijn.Even geen pijn, ff geen verdriet ik ben blij dat ik dat goed inzie(t).Nieuwe dingen beseft, om verder te moeten leven, niet meer mokken en dingenloslaten, hoe moeilijk het is.Voelen dat je nooit alleen bent, maar dat de spirits veel met je aanwezig zijn.Ook al zie je ze niet, je voelt ze wel.Inzien dat mijn vrienden ook mijn echte vrienden zijn en dat ze het goed met mij menen en daar ben ik iedereen dankbaar voor die mij ook in het echies kent.Ik heb geluk gehad en veel gevoeld en geleerd vannacht.Ik had dat nooit meer gedacht, men wordt letterlijk gesteund door de spirits.

Men wordt letterlijk aangeraakt door hen dat is mooi om dat te hebben mogen ervaren.Ook inzien dat je niet alleen bent, al voelt het soms zo wel als je diep zit maar dan zijn er echte vrienden die je helpen, via de Aarde en ander andere kant.Ik ben ff daar geweest, via een Hart mogen ervaren hoe het er is'.De reden kan ik niet geven waardoor maar het is iets wat ik best eens mis.Angst voor het andere en dan toch ben je spiritueel, maar als je heel ver weg bent, mag je het ff anders beleven en dan weer gauw terug naar de aarde waar mensen mij nodig hebben.Ik ben weer geland met een ander gevoel, dank dat ik dit mocht meemaken vannacht en inzien dat ik hier nog hard nodig ben voor mijn echte vrienden.
Annette.Google Analytics Alternative