HET LAATSTE PORTRET.
Verhalen over bijna-dood-ervaringen zijn de laatste jaren erg 'in'. 
Wat opvalt is dat vrijwel alle belevenissen -- onverschillig uit welk land of continent afkomstig -- eenzelfde grondpatroon hebben: De lange donkere tunnel met aan het eind het verblindend witte licht....
Dit is natuurlijk geen toeval want ieder mens die deze ervaring heeft gehad, heeft deze donkere tunnel met aan het eind het verblindende licht reeds tijdens zijn geboorte beleefd toen hij na maanden van duisternis uit het moederlichaam ter wereld kwam.
Deze enorme belevenis, die in zijn onderbewustzijn staat geregistreerd, vindt nu weer plaats maar dan in omgekeerde volgorde.
Nu is hij weer op weg terug naar de bron waar hij vandaan is gekomen.. Of hij daar zal blijven of zal worden teruggefloten -- door de medici of andere hulpverleners -- hangt af van zijn ingebouwde kosmische klok. Is zijn tijd om, of moet hij nog wat tijd uitdienen op Aarde, daar draait het nu om!

Ontelbare vele mensen hebben in het ziekenhuis op de operatietafel tijdens de narcose de sensatie beleefd om boven hun lichaam zwevend hun eigen operatie gade te slaan. Na afloop waren zij soms in staat precies te vertellen wat er allemaal in de O.K. was voorgevallen.
Zij merkten toen ook, dat zij met hun lichaam op de operatietafel door middel van een 'zilveren koord' waren verbonden...
Bij de geboorte wordt de navelstreng van de baby doorgeknipt, maar de geestelijke navelstreng blijft tot aan onze 'dood' intact!
Pas als dit 'zilveren koord' zich van ons aardse lichaam losmaakt of wordt verwijderd is de 'point of no return' bereikt.
Dan is er geen weg terug. Dan helpt geen enkele medische ingreep meer.Dan zijn wij los van de Aarde en treden een andere wereld binnen.
En het is deze geestelijke navelstreng, dit zilveren koord, dat zij tijdens hun 'uittreden' in de O.K. hebben kunnen waarnemen.
Wanneer de verbinding met het aardse lichaam is verbroken dan wordt de 'overledene' liefdevol opgevangen -- en als de tijd daar is -- naar zijn nieuwe bestaanssfeer geleid. Indien zijn taak op Aarde echter nog niet is voltooid, dan wordt hij voorbereid op een wedergeboorte op Aarde.

In de boeken van Jozef Rulof 'Het Ontstaan van het Heelal' wordt uitvoerig op deze materie ingegaan. Nu zul je je afvragen, waar ga ik na mijn laatste aardse leven naartoe en wie maakt nu de dienst uit?
Wij hebben je al verzekerd, dat jij de baas bent en blijft over je eigen leven en dat niemand je dwingt om iets niet of wel te doen. En dat veranderd nooit. Ook niet in het ' Hiernamaals'.
Maar zo zul je je afvragen, hoe kan ik in een wereld die ik niet ken weten waar ik heen wil?
Welnu, dat bepaalt je ingebouwde gloeilamp met dimschakelaar!
Deze stuurt je onfeilbaar naar de plaats waarop zijn licht is afgestemd.
Wij hopen nu dat je dit niet al te letterlijk zult opvatten, maar menen toch dat je door het volgende voorbeeld een idee zult krijgen van wat er in het 'Hiernamaals' goed of verkeerd voor je kan gaan....
Bij je geboorte bezit je al deze ingebouwde gloeilamp met dimschakelaar. Deze lamp die overigens nooit kapot kan gaan evenmin als de bijbehorende dimschakelaar, kan fel branden maar kan ook op een gloeiende spijker lijken.

Maar het allerbelangrijkste: Geheel doven doet hij nooit!
De lichtopbrengst wordt geregeld door de dimschakelaar die met je gevoelsleven verbonden is.
Als je een normaal leven leidt, liefde bezit, je jezelf ook nog zo nu en dan inzet voor andere mensen en wat tolerant bent tegenover lieden of groeperingen die in jouw ogen een afwijkende levensstijl erop na houden, dan zal jouw dimschakelaar de lamp flink laten branden.
Je beschermengelen kunnen dit licht overigens zien omdat je dit uitstraalt. Jijzelf merkt het onder meer aan het harmonisch gevoel dat je meedraagt een gevoel dat je meedraagt, een gevoel dat je gelukkig maakt!
De lamp zal tijdens je aardse bestaan niet altijd volop licht geven. Er zijn 'ups en downs'.Als je gemene streken uithaalt (en wie doet dat nooit in zijn leven) dan straalt de lamp gelijk minder maar zal, als je je misstap weer goedmaakt, gelijk weer feller gaan branden.
De lichtopbrengst bij je 'overlijden' is in ieder geval bepalend voor de bestaanssfeer in je nieuwe wereld.
Hoe meer licht des te mooier en liefdevoller zal ook de omgeving zijn waarin je terecht bent gekomen.
Je laatste Portret op Aarde is doorslaggevend.

Maak dat je er goed opstaat!
Als je gloeilamp daarentegen een lage lichtopbrengst heeft dan zal ook je omgeving weinig licht bevatten.
Je zult je in een schemerachtige sfeer bevinden.
Gelukkig houd je echter de gloeilamp en dimschakelaar te alle tijden bij je zodat je daar jezelf en derhalve  ook je omgeving kunt veranderen.
Overigens zul je merken dat overal om je heen wezens zijn die, net als jij in het half duister ronddolen op zoek naar een uitgang die er niet schijnt te zijn... Toch is er een uitgang. Die is er altijd! Je zult daar namelijk ook wezens afkomstig uit andere sferen tegenkomen die je hun hulp zullen aanbieden en die je zullen vertellen hoe je uit die schemerachtige omgeving kunt ontsnappen.
In de boeken 'Een Blik in het Hiernamaals', en 'Het Ontstaan van het Heelal' kun je lezen hoe dit in zijn werk gaat, hoe snel je vorderingen kunt maken en wat voor paradijsachtige gebieden op je staan te wachten als je je maar hier volledig voor wilt inzetten!
Deze inzet moet echter geheel van jouw uitgaan.
Gene Zijde kent geen cadeaustelsels, je moet alles zelf verdienen!

Maar nu zitten we nog met die gloeiende spijker in onze maag, weet je nog wel?
Tja, als de lichtopbrengst van jouw gloeilamp niet verder reikt dan die van een gloeiende spijker dan heb je je wel goed in de nesten gewerkt.
Wij zullen hier niet omheen draaien...
Dit houdt namelijk in dat jouw leven, voornamelijk op geweld, hartstocht en onrecht is gebaseerd...
En jouw lamp zal dan ook naar een gebied voeren waar de wezens die daar leven net zo denken en handelen zoals jij.
Het zou kunnen zijn, dat je dit eerst prettig zult vinden. Wij geloven echter dat dit niet lang het geval zal zijn, omdat je daar aan demonen onderworpen zult zijn die alle grenzen van menselijkheid hebben overschreden en je een ware 'hel' zullen doen beleven, Liefde, geborgenheid, fatsoen of mededogen zul je daar niet tegenkomen.

Het ligt allerminst in onze bedoeling om je angstig te maken.
Wat wel in onze bedoeling ligt is je te waarschuwen wat je staat te wachten als je niet tijdig de bakens verzet en je leven drastisch gaat veranderen.
En geloof ons: Hier op Aarde is het een peulenschil om je leven te wijzigen.
Van de ene dag op de andere als het moet.
Aan 'Gene Zijde' is dit duizenden maal moeilijker, omdat je van je 'makkers' geen hulp kunt verwachten.
Integendeel!
Zodra zij merken dat jij aan je dimschakelaar werkt zullen ze je aanvallen en dan pas zul je goed beseffen wat voor een verschrikkelijke keuze je hebt gemaakt om je op die wereld af te stemmen...

Dit zijn de gebieden waarvan Dante verhaalt en die de kerken als 'hellen' bestempelen.
Misschien zijn ze dit ook wel.
Er branden daar alleen geen vuren want er heerst daar duisternis en het is ook niet voor eeuwig dat je daar dient te blijven!
Zodra je daar weg wilt begint echter een strijd die zeer lang en hard zal zijn, maar je komt er wel uit.
Ook dan zullen wezens uit de sferen van licht je de helpende hand toesteken.
Zorg ervoor dat het echter niet zover met je komt en verzet de bakens nu het nog kan.
Gebruik je dimschakelaar tijdig!
Zorg ervoor dat je lamp gaat stralen.
Tot slot: nu wij -- zeer summier -- een tipje van de sluier hebben opgelicht van de Geestelijke Wetenschap zul je, hopen wij meer willen weten van de werelden waarvan jij je nog geen voorstelling kunt maken...
Dit kan als je de boeken van Jozef Rulof ter hand wilt nemen.
Wij beloven je: Het zal een openbaring voor je zijn en het zal je leven radicaal ten goede keren!
Wij wensen je een VOORSPOEDIGE REIS!
Don Bamberg.


counter free
Google Analytics Alternative