JE INNERLIJKE STEM.
Lieve mensen, u zul het allemaal wel een een keer in uw leven hebben meegemaakt. Net of je bij iets wat je wilde gaan doen, iets in jou een gevoel geeft van, moet ik dat nou wel doen? Zo verging het mij ook een tijdje geleden.
Ik had wat boeken van Jozef Rulof dubbel en dan wil je ze graag weggeven aan iemand die ze nog niet heeft, of ze moeilijk kan betalen. Ik had er een hele rits op de Facebook-pagina LIEFDESBAND gezet, welke hoofdzakelijk gaat over Jozef Rulof, en uitspraken van hem en andere stellingen, die voldoen aan het gedachtegoed van Jozef Rulof en gedichten van ons over het leven en na dit leven.
Er was al een paar maand overheen gegaan, toen er een berichtje kwam van iemand die de boeken die nog beschikbaar waren graag wou hebben.

Mijn reactie op dat bericht was:
Waarom wilt u die boeken graag hebben? Wat wilt u er mee doen? Ik geef ze niet aan een ander, zodat die ze kan doorverkopen.
Ik kreeg als antwoord:
Ik werd heel erg door die boeken aangetrokken, nadat ik in Den Haag van een oude mevrouw een paar boeken geschonken kreeg. Dit naar aanleiding van een beurs waar ik stond in Den Haag. Die mevrouw vond me zo goed, dat ze me met de boeken wou bedanken.
Ze staan bij mij in de kast en niemand anders mag er aankomen.
Dat was het antwoord.

Toen begon ik nieuwsgierig te worden, wie die persoon dan wel niet mocht zijn, waar ik eerder helemaal geen aandacht aan had besteed.
Tot mijn verbazing was het iemand die zich ‘medium’ noemde.
Daar ik helemaal niets met ‘mediums’ van tegenwoordig heb en Geestelijke Gaven van Jozef Rulof al een paar keer had gelezen, gingen mij figuurlijk de haren recht overeind staan na het horen van de titel ‘medium’.
Ik antwoordde haar dan ook hoe ik daar over dacht en mijn vertrouwen in ‘mediums’, niet erg groot was, omdat er meer kaf dan koren rondliep. Ik vertelde erbij, dat ik tot die conclusie was gekomen nadat ik het boek Geestelijke Gaven had gelezen. Een boek, waarin je wordt gewaarschuwd voor charlatans op dat gebied.
Natuurlijk voegde zich dit ‘medium’ – wat altijd zo is als je er mee in gesprek komt – bij het koren, wat ik eigenlijk wel verwachtte omdat dit altijd zo gaat.
Na wat denken besloot ik de boeken aan die persoon weg te geven, omdat die ze toch heel erg graag wou hebben.

Zaterdags zouden ze worden opgehaald en ik vroeg haar vooraf of ze  ook graag de 2 dvd’s van de 57 lezingen wou hebben? Het antwoord daarop was, graag.
En nu komt het bijzondere:
Vrijdags ‘s avonds pakte ik twee nieuwe blanco dvd’s op de lezingen daarop te zetten. Ik had dat al een paar keer eerder gedaan voor andere Rulof-lezers, dus, een makkie.
Ik stopte de eerste blanco dvd in de brander en kreeg het bericht, deze dvd bevat gegevens, wil je die verwijderen? Ik klikte ja aan – ondanks dat die melding nooit komt bij een nieuw blanco dvd. Maar ik dacht het zal wel, ondanks dat het vreemd was.  Na zo’n 10 minuten kreeg, kreeg ik de melding, dat het branden was mislukt. Voor mij onbegrijpelijk. Mijn eerste gedachten die toen opkwamen waren, ach die dvd zal wel niet goed zijn geweest. Weer een nieuwe erin.
Bij deze tweede dvd, kreeg ook ook na een aantal minuten exact dezelfde melding.
Ik begon al binnensmonds wat te mopperen en dacht hoe is dat nou mogelijk.
Na een tijdje daarover te hebben nagedacht, besloot ik om op dezelfde dvd muziek te zetten om te kijken of het nou aan die dvd lag of niet.
Tot mijn stomme verbazing werd de muziek er perfect opgezet. Toen kwam er in mij op: Zou het medium die lezingen niet mogen hebben? Zou dat de oorzaak zijn?
Zeg het maar, maar ik denk dat het niet zo mocht zijn en dat dit de waarschuwing was voor mij.
Ik heb het ‘medium’ wel het boek Geestelijke Gaven meegegeven en hopelijk haalt ie daar heel wat wijze lessen uit.
Over het bovenstaande onderwerp werd nogal een tijdje doorgepraat.

Maar nu het vervolg:
Het bovenstaande verhaal is al langer dan een jaar geleden gebeurt en soms schoot het nog wel een vluchtig door mijn gedachten.
Doch nu in februari 2016, kwamen we te weten of het bovenstaande -- zoals wij er over dachten -- waar zou zijn of niet.
Daar we de lezingen op cd, dvd en harde schijf hebben staan, besloten we de lezingen die op cd stonden weg te geven aan iemand die het zich niet veroorloven kon ze te betalen.
We stuurden een mail rond aan mensen waarvan we zeker wisten, dat ze de Rulof-boeken ook lazen.
Er kwamen vijf reacties op van mensen die ze graag wilden hebben. 
Omdat 114 cd's branden van de lezingen bijna een onmogelijke opgave is en de ontvanger op hoge kosten zou jagen, besloten we de lezingen op cd weg te geven aan iemand bij ons in de buurt en voor de andere vier de lezingen die op de harde schijf stonden op 2 dvd's te branden.

Toen ik met het branden wou beginnen, schoot mij de ervaring weer binnen van het branden van die dvd's voor het medium in het bovenstaande verhaal.
Bij de eerste dvd die ik brandde, had ik nog even twijfel van, het zal toch niet weer gebeuren!
Nee, er gebeurde niets, de dvd's werden prima gebrand op de dvd's.
Slot conclusie, het had niet zo mogen zijn toen we ze het 'medium' wilden geven.
Henk & Diny Roesink.

counter free

Google Analytics Alternative