BIJZONDERE GEBEURTENIS.
Nu wil ik graag nog een, voor mij wonderlijke gebeurtenis, vertellen.Toen mijn moeder in 1992 overleed, was mijn oudste dochter 11/2 jaar, en ik was erg verdrietig, dat zij haar oma nooit zou leren kennen.Omdat wij na de geboorte van onze dochter geen kinderen meer konden krijgen, besloten wij  een kindje te adopteren.Na een lange en moeilijke procedure mochten wij in  november 1999  onze dochter Julia in China gaan ophalen!

Wat een vreugde was dat! Jula was 2 jaar en 9 maanden oud, toen ze bij ons kwam.In die tijd vond ik het ook weer heel erg jammer, dat mijn moeder niet meer deel kon nemen aan de levens van mijn beide dochters.Op zekere dag, Julia was toen ruim 3 jaar oud,  stond ze tijdens het spelen plotseling op, ging naar de foto van mijn moeder, die in de woonkamer staat, en vroeg:"mama, wie is dat????"Ik zei: "dat is mijn mama, en jouw oma, die in de hemel is". "Oh", zei Julia, "dat weet ik allang hoor, die is weleens in mijn kamertje".!!!!! En vervolgens ging ze weer door met spelen!

Voor mij was dit een groot geluk, en tevens een bewijs, hoe mijn moeder verbonden was met de levens van mijn kinderen.!Julia heeft dit toen ze 4- en 5 jaar oud was nog tweemaal gevraagd en iedere keer was het weer: Oh, dat weet ik hoor, die komt vaak in mijn kamertje!   Na haar 6de jaar heeft ze dit nooit meer gevraagd en gezegd!Onlangs heb ik haar hiernaar gevraagd, of ze dat nog wist! Maar ze kon zich er niets van herinneren.Voor mij was dit een prachtige ervaring, die ik graag wil delen.Groeten van:
José Algra.


 


counter free
Google Analytics Alternative