Een wonderlijke nacht.
Een vijftal jaren geleden arriveerde ik na een lange vermoeide autorit  bij mijn vriendin in Limburg.We gingen laat naar bed omdat er heel wat bijgepraat moest worden. Eenmaal in bed kon ik de slaap niet vatten. Bovendien lag het hoofdkussen niet prettig. Ik lag maar te woelen. Uiteindelijk was ik oververmoeid en raakte in een toestand waarin ik niet meer kon nadenken.

Het leek wel alsof ik in coma was. Plotseling nam ik een schim van links waar die langzaam naar boven bewoog. Ik keek die kant uit en hoorde in verzwakte vorm een stem die zei: " Kins te neet slaope?" Betekend in het Limburgs "Kan je niet slapen?" Ik lachte naar deze schim en antwoordde : "Het lukt niet want het kussen is niet fijn" Bliksemsnel voelde ik opeens twee armen om me heen die mij tegen zich aan drukten. Op dat moment kwam ik bij mijn positieven en het kontakt was verbroken.

Ik kon weer aards denken. Het eerste wat ik dacht was: "Wat gebeurt er hier!" Ik realiseerde mij dat het de stem was van mijn overleden man die ik duidelijk had herkend. Ik vond het zo ontroerend en moet er nog vaak aan denken.
Ans.Google Analytics Alternative