Een bijzondere gebeurtenis.
Een aantal jaren geleden ben ik in het ziekenhuis geopereerd en het toedienen van de narcose was niet prettig verlopen waardoor ik behoorlijk veel angst heb opgelopen. Dat heeft heel veel impact op me gehad, ook al had de narcotiseur na een gesprek daarvoor haar excuses aangeboden. De schrik voor een ziekenhuis zat er in. Twee jaar geleden brak ik mijn elleboog en zou ik misschien geopereerd moeten worden. Ik was zooooooooooo bang.

Daar komt ook bij dat het een heel druk ziekenhuis was en ik dat heel erg onprettig vind. De morgen voordat ik naar de arts in het ziekenhuis moest hoorde ik opeens een heel lieve stem die zei heel eenvoudig: je hoeft niet geopereerd te worden. Ik geloofde het direct, maar was ook verbaasd want dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik heb niets tegen mijn vriend gezegd die meeging, want stel je voor.......Ik werd van deze boodschap wel heel rustig, want toen ik later aan mijn vriend vertelde wat ik had gehoord zij hij: ik vond je opeens zo rustig worden.

Het antwoord van de arts was dan ook dat ik niet geopereerd hoefde te worden. Ik vind dit zo wonderlijk en heb dit niet meer meegemaakt. Ik bemerk wel bij mezelf dat mijn vertrouwen in "God" is gegroeid. Ik ben er veel vaker mee bezig.Ik wilde dit graag met jullie delen en als je dit wilt publiceren dan vind ik dit goed hoor.
Betsy.Google Analytics Alternative